Qui som

The shop around the corner...

A peu de pàgina va nèixer formalment l’abril del 2008, però no va obrir les portes fins al setembre del mateix any, quan poc a poc, vàrem anar omplint de llibres i il.lusions les prestatgeries de la llibreria.

Des d'un bon començament vaig tenir clar que la llibreria seria quelcom més que una botiga i molt aviat l’espai es va anant omplint d’exposicions de pintura, contes per a nens, clubs de lectura i presentacions de llibres. També des del primer moment vaig veure que calia recuperar la figura del llibreter no tansols com a prescriptor de llibres sinó també com a dinamitzador cultural. Calia també tornar a recuperar el tracte personal amb el lector. Al ser una llibreria de barri, aquesta tasca va ser molt fàcil, doncs la resposta dels veïns de Sarrià sempre ha estat positiva i encoratjadora, i de fet, molts clients s’han anat convertint a poc a poc en amics.

Cal recuperar la nostra professió davant d’un món tan globalitzat i impersonal. Necessitem doncs tornar a buscar el lloc que les llibreries han de tenir a la societat, però no per l’aspecte comercial sino més aviat per la seva dimensió humana, tal com diu el nostre Joan Margarit: “ La llibertat és una llibreria”.

HORARIS

De dilluns a divendres: de 9:30h-13:30h i 16:30h-20:30h 

Dissabtes: de 10h-14h i de 17h-20h

Diumenges: d'11h a 14h (a partir l'1 d'octubre)