La teva cita literària a Sarrià

Setembre · La regenta

Setembre · La regenta

Dll 18 o Dx 20. Considerada la obra cumbre de Clarín y de la novela española del siglo XIX y uno de los máximos exponentes del naturalismo y del realismo progresista.

Octubre · El caballo ciego

Octubre · El caballo ciego

Dll 23 o Dx 25 Amb la presència de la traductora magdalena palmer (el dia 25/10). "Una ficción de la familia como campo de batalla. Una brillante combinación de observaciones agudas, tensión y consciencia moral."

Novembre · Dll 20 o dx 22

Novembre · Dll 20 o dx 22

COMBRAY "El llibre que obre A la recerca del temps perdut. Una experiència literària inoblidable. un relat d'una bellesa intensíssima i sostinguda, centrada en la iniciació d'un adolescent en el culte a la bellesa i la literatura.

Desembre · El país dels altres

Desembre · El país dels altres

Dll 11 o Dx 13. La primera entrega d’una trilogia que sembla ser eix a partir de les històries i els records que, a l’autora, li explicava la seva àvia materna, qui com la protagonista, va seguir al seu marit marroquí fins a Meknes.

Gener · La noche siempre llega

Gener · La noche siempre llega

Dll 22 o Dx 24. Una gran novela de suspense con alma de clásico contemporáneo, de la mano de uno de los autores más celebrados por la crítica en Estados Unidos.

Febrer · Fortuna

Febrer · Fortuna

Dll 19 o Dx 21. Fortuna ens parla de classes socials, de capitalisme i de cobdícia. Una novel·la que acompanya el lector en la recerca de la veritat i ens mostra que el poder manipula els fets i en refà la narrativa segons el seu interès.