PUBERTAT POSITIVA PER A NOIES

PUBERTAT POSITIVA PER A NOIES

GUIA DELS CANVIS AL COS, LA PRIMERA REGLA I LA POSITIVITAT CORPORAL

PIETRUSZCZAK, BARBARA

17,50 €
IVA inclós
Demana'ns-ho i ho tindrem aviat.
Editorial:
EDICIONS DEL PIRATA
Any d'edició:
2023
Matèria
Infantil
ISBN:
978-84-17207-99-1
Pàgines:
208
17,50 €
IVA inclós
Demana'ns-ho i ho tindrem aviat.

«Pubertat positiva per a noies és una ajuda d'or per als pares per abordar aquest difícil tema amb la seva filla. La idea de l’acceptació del cos, que les dones adultes maduren amb el temps, ha de començar abans. Són els pares els que aquí tenen un paper important. M'agradaria que el meu fill i els seus amics també llegissin aquesta guia. Més coneixement significa menys vergonya i conjectures. Més comprensió i empatia. Independentment del seu sexe.» —Krystian Hanke, periodista de Radio 357, autor del projecte Tatuar.


Pubertat positiva per a noies és un llibre per a noies sobre la pubertat. Ple de sensibilitat i empatia, està recomanat per a noies entre 8 i 12 anys.
És positiu pel cos perquè:

• Posa èmfasi en el que es pot fer gràcies al cos, no en com es veu.

• Ajuda a construir un llenguatge positiu i sensible cap a una mateixa i el seu cos.

• Proporciona informació de confiança i accessible que ajuda a entendre els canvis relacionats amb la primera menstruació i el període de la pubertat.


«Què és la pubertat?», «què canvia?», «com fer-te més forta», «com et veus a tu mateixa?», «el teu cos per sota del melic», «la primera regla», «com cuidar-te durant la pubertat?», «quan acaba?» i «per què el teu cos és la teva llar?» són els temes que descobriràs en aquest fascinant llibre.
Llibre seleccionat per al prestigiós catàleg White Ravens 2022 publicat per la Biblioteca Internacional de la Joventut, el centre d'investigació sobre llibres infantils més gran d'Europa.


Llibre guanyador del premi Lokomotywa 2021 a la categoria Fakt («Fets») que reconeix els llibres de divulgació científica que desperten i alimenten la curiositat sobre el món.


«Les autores cobreixen un ampli espectre de temes, des de canvis en el cos fins a emocions i relacions, que es presenten d’una manera perspicaç però no aclaparadora. Comparteixen el seu coneixement expert sobre la pubertat femenina, de manera respectuosa amb les lectores. El llibre també és apropiadament subtil, tant textualment com visualment. Les il·lustracions en colors pastel, en particular, expressen perfectament la idea de la positivitat corporal i aborden directament temes que alguns considerarien tabú.» —White Ravens 2022, Biblioteca Internacional de la Joventut.


«Aquest és un llibre que moltes de nosaltres hauríem volgut tenir quan vam passar de nenes a dones. Inspira la positivitat corporal i explica per què val la pena prendre's seriosament l'autocura empàtica.» —Magda Korczynska i Magda Falinska, creadores del projecte educatiu Com criar noies.


«En cert sentit, és un llibre revolucionari perquè remou la càrrega generacional de vergonyes, pors i obligacions inscrites en la corporeïtat femenina. El donaria a cada nena pel seu desè aniversari! (o una mica abans o després). Per a un bon començament.» —Dra. N. Alicja Dlugolecka, pedagoga i educadora sexual.


Altres llibres similars d’Edicions del Pirata:

• Pubertat positiva per a nois

Articles relacionats

 • THE SUPER HOOPERS. THE BASKETBALL TOURNAMENT OF DREAMS
  CASAMAYOR, ALBERTO
  Conoce a los Canastones, el equipo de básquet más insólito que puedas imaginar: aunque están muy lejos de ser el mejor equipo, su amistad y humor inunda sus novelas. Canastones es una colección sobre baloncesto con mucho humor, protagonizada por un grupo de chicos y chicas de nueve años que van al mismo colegio. ¡No hace falta ser un experto en baloncesto para disfrutar con las...
  Disponible

  13,50 €

 • LOS BESOS DE MAMA
  SOPHIE BOUXOM
  Un beso en la nariz, un beso en el cuello, un beso en la frente. A mi me gustan todos los besos. ¡Pero los que más me gustan son los de mi mamá! Descubre esta colección de libros de felpa para los más pequeños. En cada página encontrarán hermosas ilustraciones con partes de felpa para acariciar. ...
  Disponible

  11,00 €

 • TRES TERRIBLES INVENTOS DE WALTER SWITZWIT, LOS
  BROOKS, BEN
  Un carromato llega a Rainwater, el pueblo en el que viven Victor y su tortuga Oswald. En él viaja Walter Switzwit, inventor de tres artefactos, según él, revolucionarios. Pero no hay tiempo para invenciones. Switwiz abandona el pueblo, pero promete venganza. Al día siguiente una maldición ha asolado el pueblo, nunca había corrido tanto peligro. Solo Victor y su tortuga pueden p...
  Disponible

  16,90 €

 • PLANETA LASVI
  MERINO, ANA
  Un día llega a Lasvi una extraña y gigantesca nave tripulada por los descendientes directos de los últimos terrestres, y Nela conocerá a los mellizos Elenita y Jonás, de doce años, y a Armando, de catorce. Los tres arrastran las secuelas de la degradación que llevó a la destrucción del planeta Tierra, y las historias que comparten con Nela la llevarán a descubrir sus orígenes y...
  Disponible

  16,95 €

 • TRES TERRIBLES INVENTS DE WALTER SWITZWIT, ELS
  BROOKS, BEN
  Un carro s'aproxima a Rainwater, el petit poble on viuen el Victor i la seva tortuga Oswald. Hi viatja Walter Switzwit, venedor ambulant i inventor de tres artefactes, segons ell, revolucionaris. Però ningú no té temps per a invencions. Switzwit abandona el poble, però promet venjança. L'endemà tot el poble es desperta terriblement malalt. Només el Victor i l'Oswald poden parar...
  Disponible

  16,90 €

 • HEARTSTOPPER 5. SEMPRE AL TEU COSTAT
  OSEMAN, ALICE
  Arriba el cinquè volum de la sèrie Heartstopper. Descobreix com avança la relació d'en Nick i en Charlie.En Charlie i en Nick per fi s’han dit que s’estimen i estan d’allò més enamorats, i a més en Charlie gairebé ha convençut la seva mare perquè li doni permís per quedar-se a dormir a casa d’en Nick. Però l’any que ve les coses seran una mica diferents: en Nick començarà la un...
  Disponible

  15,95 €